Op 3 november 2016 gaf Raymond Tukker een presentatie op de ICT en Logistiek beurs in Utrecht en deelde daar zijn ervaringen met de implementatie van gemechaniseerde warehouse oplossingen.

Samen met René de Koster, professor of Logistics and Operations management aan de Erasmus Universiteit, gaf Raymond Tukker op 3 november 2016 een presentatie op de ICT en Logistiek Beurs. In zijn presentatie vertelde prof. De Koster vanuit een wetenschappelijk perspectief over mechanisatie en warehousing, nu en in de toekomst. In aansluiting op de presentatie van De Koster spiegelde Raymond Tukker het verhaal van De Koster aan de praktijk. Als ervaren interim-manager voor onder andere Sorbo, Mexx, V&D, Wehkamp en Albert Heijn verklaarde hij de aandachtspunten bij het implementeren van een gemechaniseerd distributiecentrum. De belangrijkste lessen uit zijn twintigjarige praktijkervaring:

1. Zorg voor een goede voorbereiding en de juiste expertise
2. Besteed voldoende tijd aan het meenemen van medewerker en interne organisatie
3. Houd gedurende het project ontwikkelingen in de omgeving in de gaten
4. Zorg voor een goed testprogramma en doe geen concessies aan de kwaliteit
5. Begin op tijd met het maken van een Ramp Up plan
6. Investeer in een goede relatie met de leverancier

Meer weten? Neem dan contact op via info@ticm.nl of rechtstreeks met Raymond Tukker via r.tukker@ticm.nl of 06 46120188.

Deel deze informatie

Meer weten over ons?