Ervaring, vakinhoudelijke kennis en betrokkenheid: die eigenschappen kenmerken TICM. Al vijfentwintig jaar houden wij ons bezig met het managen en begeleiden van complexe logistieke (verander) processen. TICM heeft veel ervaring op het gebied van automatiseren, mechaniseren en robotiseren en mocht al meerdere spraakmakende projecten begeleiden.

Klanten
TICM is actief voor klanten in de retail, wholesale, e-commerce en logistieke dienstverlening met een sterke focus op fashion, food en non-food. We richten ons primair op de Nederlandse markt. Daarnaast hebben we ruime ervaring in andere delen van Europa en zijn we inzetbaar voor opdrachten buiten Nederland.

Toegevoegde waarde
TICM werkt uitsluitend met senior interimmanagers en consultants met een bewezen trackrecord op het gebied van het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van gemechaniseerde en gerobotiseerde Distributiecentra, transportsystemen op luchthavens en gemechaniseerde containerterminals.

Onze professionals kunnen u ondersteunen op diverse vakgebieden zoals het ontwerpen en testen van zowel de software als het material handling equipment in gemechaniseerde omgevingen en het opzetten van een gedegen Service en Maintenance organisatie die er voor zorgt dat u gedurende de gehele levenscyclus van de mechanisering het maximale rendement uit uw investering haalt. Daarnaast leveren onze mensen een directe en aantoonbare bijdrage aan de succesvolle implementatie van uw gemechaniseerde oplossing waarbij een naadloze overdracht van project naar operatie voorop staat.

Professionals
Bij TICM hebben wij een hands-on- en no-nonsense- mentaliteit. Onze professionals zijn vakkundig en flexibel, waardoor ze zich ze snel zicht hebben op de wensen en behoeften van uw organisatie. TICM weet als geen ander welke impact grootschalige veranderingen hebben op uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten. Wij investeren daarom veel tijd en energie in het opbouwen van vertrouwens- en lange-termijnrelaties met onze opdrachtgevers, zodat wij uw business nog beter begrijpen en u doelgericht kunnen ondersteunen.

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op

Kennispartners

TICM is lid van het Material Handling Forum aan Erasmus Universiteit Rotterdam (ERIM)

Meer weten over ons?