In december 2017 publiceerde TICM in samenwerking met Buck Consultants International en St. Onge de White Paper ‘Roadmap Robotics in Warehousing’

De White Paper ‘Roadmap Robotics in Warehousing’ beschrijft een groot aantal van de beslissingscriteria om wel of niet tot investering over te gaan en brengt de verschillende afwegingen met elkaar in verband. De roadmap wijst de richting langs diverse afslagen in het beslissingstraject. Zo is een raamwerk ontstaan om zowel intern in de eigen organisatie als met externe partijen de discussie te stroomlijnen over dit onderwerp, waar niet alleen technische en bedrijfseconomische kanten.

Ook sociale aspecten: werkgelegenheid, arbeidsomstandigheden, het creëren van een aantrekkelijke arbeidsomgeving en het veranderproces binnen de eigen organisatie zijn essentieel. Dat is belangrijk om te beseffen. Het voorbereiden van een dergelijke, ingrijpende investeringsbeslissing is complex en niet zonder risico.

Deze White Paper kan gratis worden gedownload

De White Paper Roadmap Robotics in het Nederlands

De White Paper Roadmap Robotics in Warehousing in Engels

Meer weten? Neem dan contact op via info@ticm.nl of rechtstreeks met Raymond Tukker via r.tukker@ticm.nl of 06 46120188.

Deel deze informatie

Meer weten over ons?